Supporter worden van Ties

Mijn droom is plaatsing voor de Olympische winterspelen op 1500 meter en 5000 meter. Ofwel van de ijsbaan in Utrecht naar een Olympic Oval.

Help je mee om mijn droom te verwezenlijken?

In het kort

Ambitie en doelstelling

Om mijn doelstelling en ambitie waar te maken verricht ik veel trainingsarbeid. Trainen doe ik het hele jaar door; in de winter op het ijs. In het voorjaar en de zomer op de fiets, op de skeelerbaan, in het zand of op de atletiekbaan. Motivatie, wilskracht, focus en plezier zijn de sleutelwoorden om mijn doelstelling waar te maken.

Investering

Hoe meer ik mij ontwikkel en harder schaats, des te meer ben je met materiaal bezig. Van hardloopschoen tot schaatsbuizen, van racefiets tot hartslagmeter. Met jullie steun kan investeren in nog beter materiaal en mijn binnen-/buitenlandse trainingskampen financieren.  Zo kan ik de volgende stappen zetten om mijn ambitie waar te maken.

Team Ties

Wil jij doneren of sponsor worden. Je (bedrijfs)naam verbinden aan sportiviteit en positiviteit.  

Sluit je aan bij Team Ties en wordt deelgenoot van mijn succes! Samen als eerste over de finish!

Hoe kan jij mij helpen?

Elke bijdrage is welkom. Jouw support tijdens wedstrijden, sponsering in natura of een financiële bijdrage; klein of groot. Met jouw bijdrage steun jij mij op weg naar de schaatstop. Stuur mij een  mail of laat jouw contactgegevens achter via de onderstaande link. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Immers: kampioen worden, doe je niet alleen!

Sluit je aan bij Team Ties!