Goud !

Begin december stond WorldCup Junioren 2 op het programma. Dit toernooi werd gereden in Collabo. Weer op een buitenbaan. En dat hebben we geweten. Op de eerste dag van het toernooi sneeuwde het flink. De organisatie was er door verrast. De coaches en geleiders zorgde tussen de ritten door dat de baan met de hand werd geveegd. In de loop van de dag stopten het met sneeuwen. de eerste dag reed ik een 1.000m; 7e plaats. Aan het eind van de dag stond een nieuw onderdeel op het programma: Mixed Relay. Samen met Meike Veen (die grossierde in medailles tijdens de WorldCup) hebben we het hele veld naar huis gereden; Gouden medaille! Mijn doel was om op een individuele afstand een medaille te pakken. Maar deze mag er ook zijn! Op de tweede dag was ik niet goed genoeg op de 1.500m om mij in de top van het klassement te rijden. Na 3 weken van huis geweest te zijn en de rit op de relay was de koek op. De WorldCups waren een mooie ervaring!